Tibelly screendoek

Via onze website bestelt u eenvoudig een los screendoek voor uw bestaande screen. Wij bieden u keuze uit ruim 40 doekkleuren uit de collectie van het toonaangevende merk Tibelly. Bekijk ons gehele assortiment Tibelly screendoeken. Een screendoek van Tibelly vormt een combinatie van glasvezeldraden en polyestergarens, hierdoor is sprake van een ietwat open structuur. Op ieder screendoek wordt een pvc coating aangebracht. De uitermate stevige garens garanderen een lange levensduur. Tibelly screendoeken geven u de mogelijkheid om gedurende de dag wél naar buiten te kijken, maar vanuit buiten is het niet mogelijk om naar binnen te kijken. 

Hoe bestel ik een screendoek?

Een op maat geconfectioneerd Tibelly screendoek bestelt u via onze website door vier stappen te doorlopen. Allereerst kiest u een kleur voor uw screendoek, waarbij u keuze heeft uit meer dan 40 doekkleuren. Vervolgens vult u in de tweede stap de afmetingen in van het bestaande doek van uw screen. Wij confectioneren het screendoek op maat, volgens de door u opgegeven afmetingen. In de derde stap van het bestelproces vindt u de prijs voor het doek voor u screen, dat geheel is afgewerkt. De prijs per vierkante meter screendoek bedraagt €39,95. Tot slot vindt u een overzicht van uw bestelling, waarna u deze gemakkelijk kunt afrekenen via onder andere iDeal of middels creditcard.

Screendoek met zeilogen of tourniquets

Wilt u een screendoek met tourniquets of een screendoek met zeilogen? Ook dat is mogelijk. Neem vrijblijvend contact met ons op en wij informeren u over de mogelijkheden. Gaat uw voorkeur uit naar de aanschaf van Tibelly screendoek op rol? Uiteraard kunt u ook enkel screendoek op rol bestellen, zonder dat dit op maat voor u is geconfectioneerd. Informeer naar de opties via info@screendoek.com of bel naar 085-1304012.

Het onderhouden van een Tibelly screendoek is gemakkelijk. Met behulp van lauw water, afwasmiddel en een zachte borstel kunt u het doek afnemen. Maak géén gebruik van een hogedrukspuit of tuinslang. Nadat u het screendoek schoon heeft gemaakt, adviseren wij u het doek te laten drogen. Is uw screendoek nat geregend? Voorkom dat het doek dagenlang nat opgerold in de cassette zit! Door het doek geregeld te laten luchten, voorkomt u vlekken en schimmel.

Op onze pagina met referenties, vindt u foto’s van klanten die reeds een op maat geconfectioneerd Tibelly screendoek hebben besteld via onze website. Laat u inspireren door de verhalen en foto’s van onze klanten!

Tibelly screendoeken