Stap 1: Kies een screendoek kleur

Maak uw keuze uit 40 hoogwaardige screendoeken uit de Sergé collectie van Tibelly. Klik de gewenste doekkleur aan en deze wordt automatisch op het screen geprojecteerd. De prijs per vierkante meter bedraagt €44,95 voor standaarddoek (3% open), of €79,95 voor verduisterend doek (0% open), ongeacht de gekozen kleur.

standaard

verduisterend

Preview screendoek

voorkant
achterkant

Hoe meet ik mijn screendoek op?

  • Draai het bestaande screendoek helemaal uit.
  • Meet de breedte van het bestaande doek in centimeters en vul dit in.
  • Meet de hoogte van het bestaande doek in centimeters en vul dit in.

Bekijk onze video over het opmeten van een screendoek:

Screendoek bevestigen middels tourniquets

Een screendoek wordt standaard voorzien van een 3,5cm hoge zoom aan de boven- en onderzijde. Wilt u het screendoek gebruiken voor een andere toepassing dan een screen, dan kunt u het screendoek voorzien van tourniquets (zie onderstaande foto). Het screendoek wordt dan volledig omgezoomd en bij iedere tourniquet wordt standaard een draaier en zeiloog geleverd. De tourniquets worden gelijkmatig verdeeld over het screendoek. De prijs per tourniquet bedraagt €9,95 (incl. BTW).

Tourniquet

Levertijd

De levertijd van een op maat gemaakt Tibelly screendoek bedraagt op dit moment 2-3 weken. Levering vindt plaats door heel Nederland en België. Wij bellen of e-mailen u voorafgaand aan de bezorging van uw bestelling. Zo weet u precies wanneer u uw nieuwe screendoek kunt verwachten.

Verzending

Uw nieuwe screendoek wordt geleverd door een transportbedrijf. Het screendoek wordt op een koker gerold, zodat er geen kreuken of vouwen ontstaan.