Screendoek vervangen

Screendoek vervangen of een geheel nieuw screen aanschaffen? Twijfelt u tussen deze twee opties? Wij helpen u graag om een keuze te maken en willen u meer vertellen over de mogelijkheden om uw screendoek te vervangen. Waarom zou u een nieuw screen aanschaffen als deze slechts enkele of tientallen jaar oud is en nog prima functioneert? Wanneer alleen het screendoek beschadigd of vervuild is en het screen zelf functioneert nog naar behoren, dan volstaat een nieuw screendoek. Bovendien is het verschil in kosten groot tussen een nieuw screendoek (dat u zelf eenvoudig monteert) en een nieuw screen (geplaatst door een vakman). Voor slechts €39,95 per vierkante meter bestelt u al een screendoek op maat. Wanneer u alleen uw screendoek vervangt, heeft u nog jaren plezier van uw screen! 

Screendoek vervangen

Screendoek monteren

Een screendoek monteren is lang niet zo lastig als u wellicht verwacht. Bekijk op uw gemak onze video waarin wij laten zien hoe u een screendoek vervangen kunt. Heeft u vragen na het zien van deze video? Bel of e-mail ons dan gerust voor advies, dit kan 7 dagen in de week. Een van onze medewerkers staat voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Voordat u aan de slag gaat met het vervangen van het doek van uw screen, is het raadzaam ook deze tips even te lezen. Wilt u het screendoek monteren met tourniquets? Lees dan hier meer informatie over screendoek met tourniquets.

Screendoek online bestellen

Screendoeken online bestellen is heel eenvoudig. In slechts een paar minuten doorloopt u ons simpele stappenplan, waarbij het kiezen van een kleur voor uw screendoeken en het invullen van de maten van uw screendoeken centraal staan. De scherpste prijs wordt voor u berekend, waarna u uw screendoeken kunt afrekenen. Naast de scherpe prijzen, zorgen wij er ook voor dat u uw nieuwe screendoeken binnen 3 tot 4 weken in huis heeft.