Screendoek prijzen

De screendoek prijzen worden berekend per vierkante meter. Voor één vierkante meter screendoek betaalt u een prijs van €39,95 inclusief BTW. De prijs voor een screendoek berekent u door het stappenplan te volgen waarbij u een doekkleur kiest en de huidige hoogte- en breedtemaat van het doek invult. Vervolgens wordt de prijs berekend per op maat gemaakt Tibelly screendoek. Uw bestelling wordt kosteloos verzonden bij een totaalprijs van €250,-, onder dit bedrag worden er €19,95 aan verzendkosten in rekening gebracht.

Screendoek op maat

De screendoekprijs van €39,95 per vierkante meter is gebaseerd op een screendoek op maat. Er zijn geen standaard afmetingen te bestellen. Ieder screendoek wordt voor u op de (halve) centimeter op maat gemaakt. De afmetingen van het doek dat u bestelt, dienen hetzelfde te zijn als de afmetingen van uw bestaande screendoek. Tenzij u het doek wilt gebruiken voor een andere toepassing. Wij laten u in onze video zien hoe u het doek van uw bestaande screen nauwkeurig opmeet. Een screendoek op maat wordt altijd voorzien van een boven- en onderzoom van 3,5 centimeter. Wilt u los screendoek bestellen in plaats van een screendoek op maat met zomen? Informeer dan naar de screendoek prijzen en mogelijkheden via info@screendoek.com.

Tibelly screendoek

Alle screendoeken die in ons assortiment zijn opgenomen, zijn van het kwaliteitsmerk Tibelly. Ieder doek vormt een combinatie van glasvezeldraad en polyestergaren. Vanwege de speciale pvc-coating die wordt aangebracht op de garen kan een buitengewone levensduur worden gegarandeerd. Onder andere vanwege deze kwaliteitseigenschappen bedraagt de screendoekprijs €39,95. Van een op maat gemaakt Tibelly screendoek heeft u minstens 10 jaar plezier!