Screendoek op maat

Screendoek op maat bestelt u eenvoudig bij Screendoek.com. Een op maat gemaakt screendoek bestelt u zeer waarschijnlijk ten behoeve van uw bestaande screen. Belangrijk in dit geval is dat het screendoek dan precies in uw screen past. Let er daarom op dat u het bestaande doek van uw screen zorgvuldig opmeet. Wilt u het doek voor een ander doeleinde gebruiken, dan biedt een screendoek met tourniquets wellicht een oplossing. Screendoek op maat bestelt u:
- al voor €39,95 per vierkante meter;
- vanaf een orderbedrag van €90,- inclusief BTW en verzending.

Tibelly screendoeken

Het screendoek dat u via Screendoek.com bestelt, is van het merk Tibelly. Tibelly screendoeken staan garant voor een lange levensduur. Ieder Tibelly screendoek dat wij op maat confectioneren is voorzien van:
- twee zomen van 3,5 cm, één aan de gehele bovenkant en één aan de onderkant, ten behoeve van doekpezen;
- een sealband aan beide zijkanten, om rafels tegen te gaan.
Wilt u een los screendoek bestellen zonder zomen, geef dit dan even door in het opmerkingenveld dat u tegenkomt tijdens het afronden van uw bestelling. Een Tibelly screendoek is weerbestendig én is daarnaast ook nog eens inkijkwerend. Lees alle voordelen van een doek voor uw screen.

Screendoek met zeilogen of tourniquets

Een screendoek met tourniquets kan worden besteld, wanneer u het screendoek bijvoorbeeld op een kozijn wilt bevestigen. Wanneer u kiest voor een screendoek met tourniquets, houd dan rekening met het volgende:
- de prijs per tourniquet inclusief draaier bedraagt €9,95; 
- een screendoek wordt aan alle zijden voorzien van een zoom wanneer er gebruik wordt gemaakt van tourniquets;
- wanneer u een screendoek met tourniquets bestelt, kan de levertijd in het hoogseizoen langer in beslag nemen.
Wenst u een screendoek met ronde zeilogen (zonder tourniquets), waarbij u vervolgens zelf voor bevestigingsmateriaal zorgt? Ook deze methode kunt u kiezen bij stap 3.