Screendoek kopen

Wat kunt u zoal bij Screendoek kopen?

Of u nu screendoek op maat, screendoek met tourniquets of screen doek met zeilringen wilt aanschaffen, alle screendoeken die wij verkopen zijn van het merk Tibelly Sergé. Dit betreft hoogwaardig glasvezeldoek dat een dikte van 0,83 mm heeft. Dit type doek is geschikt om af te werken met tourniquets of zeilogen, maar wordt doorgaans gebruikt ten behoeve van screens.

Screendoek op maat

Screendoek op maat kunt u geheel zelf samenstellen. Kies een kleur die past bij uw woning en meet uw bestaande screendoek op! Wilt u de structuur van screendoekstof ervaren? Vraag dan kosteloos kleurstalen aan! Zo kunt u de kleur, structuur en uitstraling zelf ervaren. Een screendoek op maat wordt binnen 3 tot 4 weken bij u thuis bezorgd en is direct gereed voor montage. Zo kunt u het screendoek meteen in uw huidige screen plaatsen. Alles wat u nodig heeft om een screendoek te vervangen, heeft u hoogstwaarschijnlijk al in huis. Ook wordt bij alle screendoeken een handleiding meegeleverd. Om u te helpen bij het opmeten en monteren van uw screendoek hebben wij een handige video gemaakt.

Wilt u screendoeken kopen? Houd dan rekening met het volgende:

  • Wij confectioneren screendoeken op maat volgens de door u opgegeven afmetingen.
  • Koopt u screendoek ten behoeve van een screen? Indien u tijdens het opmeten niet precies kunt zien hoeveel doek er nog op de buis zit (als het screen helemaal naar beneden is), maak dan een inschatting en tel voor de zekerheid minimaal 10 centimeter bij de gemeten hoogtemaat. Beter iets te veel stof (extra op de rol), dan iets te weinig in dit geval. 
  • Aan de boven- en onderkant wordt standaard een zoom geconfectioneerd, tenzij u screendoeken met zeilogen of tourniquets bestelt.
  • De zijkant van een screendoek werken wij af met sealband. De zichtbare witte sealband hoort aan de binnenkant van het screen. Hier kijkt u dus van binnenuit tegenaan, maar dit valt nauwelijks op, aangezien de sealbanden van het screendoek precies in de geleider rollen.