Wat kost screendoek?

Doek van screen vervangen

18/02/2019 - Voor screendoek betaalt u €36,95 per vierkante meter. Voor deze prijs ontvangt u glasvezeldoek van het merk Tibelly dat aan hoge kwaliteitseisen voldoet. Zo wordt er gebruikgemaakt van sterke garens die zijn voorzien van een PVC-coating, dit draagt bij aan een lange levensduur. Wilt u meer weten over de eigenschappen van ons screendoek? Lees dan onze veelgestelde vragen. Op onze screendoeken ontvangt u standaard vijf jaar fabrieksgarantie.

Hoe bereken ik de prijs voor een screendoek?

Om de prijs te berekenen voor uw screendoek op maat, maakt u een keuze uit ons brede kleurenpalet. De kleur die u kiest, is overigens niet van invloed op onze vaste vierkante meterprijs van €36,95 (incl. BTW). Vervolgens vult u de exacte breedtemaat en de hoogtemaat in van uw huidige screendoek op de (halve) centimeter nauwkeurig. Hierna, in stap 3 van het bestelproces, krijgt u de totaalprijs te zien voor uw screendoek.  Bij bestellingen boven de €250,- wordt uw bestelling ook nog eens kosteloos bij u thuis bezorgd. Komt u niet aan dit bestelbedrag? Dan betaalt u €19,95 verzendkosten óf kies ervoor om deze kosten te besparen door uw bestelling op te halen bij onze showroom in Alblasserdam. Let op! Voor een bestelling in onze webshop geldt een minimaal orderbedrag van €90,-.

Goedkoopste screendoek

Voor het goedkoopste screendoek bent u bij ons aan het juiste adres, terwijl u niet hoeft in te leveren op kwaliteit. U betaalt namelijk slechts €36,95 per vierkante meter. Het screendoek wordt voor deze prijs op maat gemaakt in de afmetingen en kleur die u aan ons doorgeeft via deze website. Bovendien wordt er aan de boven- en onderzijde een dubbelgeklapte zoom geconfectioneerd, waar u een doekpees in kunt schuiven. Als u screendoek met korting wilt kopen, dan kunt u gebruik maken van de kortingscode korting dan ontvangt u namelijk standaard 5% korting op uw screendoek.


Actueel nieuws | Nieuwsarchief