Screendoek per meter

Screendoek op rol

Screendoek per meter

14/02/2017 - Wilt u enkel uw screendoek vervangen in plaats van uw gehele screen? Benieuwd naar de prijzen van los screendoek? Bij screendoek.com berekenen wij per vierkante meter de scherpste prijs, namelijk €34,95.

In het confectieatelier wordt screendoek op rol exact op de centimeter precies gesneden en afgewerkt. Vervolgens wordt het Tibelly screendoek op een kartonnen koker gerold en bezorgd door ons transportbedrijf. Binnen 10 werkdagen heeft u het screendoek op maat in huis, wij hebben iedere screendoek kleur op voorraad. U ontvangt de avond voor de levering een e-mail met een track- en tracecode, zodat u weet in welk dagdeel de bezorger uw bestelling komt bezorgen.

Een los screendoek wordt voorzien van een boven- en onderzoom, waar een kunststof of aluminium doekpees ingeschoven kan worden. De doekpezen welke in het bestaande screendoek zitten, kunt u vrijwel altijd hergebruiken voor het nieuwe screendoek op maat. Benieuwd hoe u de doekpezen in de zomen van het screendoek schuift? Bekijk onze montagevideo!

Het is uiteraard ook een optie om een Tibelly screendoek met tourniquets te confectioneren dat tevens voorzien is van draaiers en (zeil)ogen. Deze vorm van bevestigen wordt veel gebruikt in de zeil- en watersport, maar is een ideale manier gebleken om screendoek op maat te bevestigen aan het kozijn. De prijzen per tourniquet bedragen €7,50 per stuk en kunt u in de derde stap van het bestelproces toevoegen.

Een screendoek op maat is een duurzaam product en gaat lang mee, vaak zo’n 10 of zelfs 15 jaar. Twijfelt u of u de juiste keuze heeft gemaakt aangaande de gekozen doekkleur? Vraag dan kosteloos een aantal Tibelly screendoek kleurstalen aan via info@screendoek.com of bekijk de foto per screendoek kleur. U kijkt immers nog vele jaren tegen het doek van uw screen aan, dus het kiezen van de juiste doekkleur is van groot belang! Heeft u een vraag over screendoek per meter kopen? Kijk eens rond bij de veelgestelde vragen van www.screendoek.com of bel 7 dagen per week met 078-2600033.


Actueel nieuws | Nieuwsarchief