Screendoek per meter

Screendoek op rol

14/02/2017 - Het is bij ons mogelijk om screendoek per meter te bestellen. Wanneer u screendoek per meter bestelt, is dit stof die onafgewerkt is, dus zonder een zoom aan de boven- en onderzijde. Het benodigde aantal meters wordt direct van de rol afgesneden. U kunt de stof vervolgens gebruiken voor het door u gewenste doeleinde.

Ons screendoek per meter betreft glasvezeldoek en is verkrijgbaar in vele kleuren als grijs, groen en blauw. Wilt u een grote hoeveelheid screendoek kopen? Ook screendoek op rol bestellen, behoort tot de mogelijkheden. Bent u benieuwd naar onze stof? Dan heeft u de mogelijkheid om kosteloos een proefstaal te bestellen en deze per post te ontvangen binnen één werkdag.

Screendoek bevestigen

Screendoek dat u per meter bestelt, kunt u bevestigen met behulp van zeilringen of tourniquets. Deze opties kunt u in de derde stap van het bestelproces toevoegen aan uw bestelling. Bij een screendoek met zeilringen bedragen de kosten per zeilring €7,95 en voor screendoek met tourniquets geldt een prijs van €9,95 per tourniquet. Bij deze opties wordt screendoek standaard omgezoomd aan vier zijdes, dit bevordert de stevigheid. Wanneer u kiest voor screendoek met zeilringen, dient u verder zelf te zorgen voor aanvullend bevestigingsmateriaal om het screendoek te monteren. Bestelt u screendoek met tourniquets, dan wordt er per tourniquet een draaier meegeleverd waarmee u het screendoek bijvoorbeeld kunt bevestigen op een kozijn.

Screendoekafwerking

Screendoeken worden standaard afgewerkt met zomen en sealband. Wanneer u meters screendoek bestelt, kan dit op diverse wijzen worden afgewerkt. Bijvoorbeeld zoomloos of juist volledig omgezoomd, onafgewerkt of met tourniquets. Lees meer over alle mogelijkheden op het gebied van afwerking van los screendoek. Heeft u een vraag over screendoek per meter kopen? Kijk eens rond bij de veelgestelde vragen of bel 7 dagen per week met 085-1304012.


Actueel nieuws | Nieuwsarchief