Screendoek met zeilringen

Screendoek met zeilring

02/04/2018 - Screendoeken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten, maar hoeven niet per se te worden gebruikt voor een bestaand screen. Zo kunt u screendoeken gebruiken voor andere doeleinden als het tijdelijk weren van de zon bij een veranda of raam. Screendoek met zeilringen biedt hier een perfecte oplossing voor.

Screendoek met zeilogen

Bevestiging van een screendoek met zeilogen is een veelvoorkomende manier, meestal in combinatie met elastieken of spanrubber met haak. Deze onderdelen zijn overigens niet inbegrepen bij uw screendoek op maat, de zeilogen uiteraard wel. Indien u een screendoek met zeilringen bestelt, dan wordt het doek volledig omgezoomd (hierdoor wordt het ook wel een raamdoek genoemd). De 3,5cm hoge zomen aan vier zijden dienen ter versteviging van het zeiloog. De zeilringen hebben een diameter van één centimeter. De meerprijs per oog bedraag €6,95 (inclusief volledig omzomen van het screendoek). Zeilogen worden veel in de watersport gebruikt en moeten dus tegen een stootje kunnen. Het roestvrijstaal materiaal (RVS) van de ring zorgt niet alleen voor veel stevigheid, het is bovendien slijtagebestendig. 

Wilt u screendoek met zeilringen bestellen? Stuur ons dan een e-mail (info@screendoek.com) en laat weten wat de afmetingen en het kleurnummer van het te bestellen screendoek is en van hoeveel zeilringen u het doek wilt voorzien. Bij regelmatig gebruik van het screendoek zijn zeilogen om de 30 centimeter aan te raden. Wilt u uw screendoek met tourniquets bevestigen, lees dan hier meer over de mogelijkheden.

Screendoek met zeilring


Actueel nieuws | Nieuwsarchief