Screendoek.com is verhuisd

Showroom Screendoek.com

13/03/2018 - Tot voorkort was Screendoek.com (Sunshade Netherlands) gevestigd in Hendrik-Ido-Ambacht. Vanaf heden is Screendoek.com gevestigd aan het Nieuwland Parc 309 C in Alblasserdam. Het bedrijventerrein Nieuwland ligt vlakbij rijksweg A15 en knooppunt Ridderkerk biedt een snelle aansluiting op rijksweg A16.

Wanneer u de collectie screendoeken van Tibelly wilt bekijken, kan dit in onze nieuwe showroom. Graag willen wij u vragen van tevoren een afspraak te maken voor een showroombezoek. Dit kan door maandag tot en met zondag te bellen naar 078-2600033 of een e-mail te sturen naar info@screendoek.com. Bent u niet in de gelegenheid om een bezoek te brengen? Dan sturen wij u graag kosteloos kleurstalen toe.

Heeft u interesse in verduisteringsdoek? Ook hiervan kunt u kleurstalen bekijken in onze showroom, deze collectie wordt namelijk niet aangeboden op Screendoek.com. Niet alleen screendoek ten behoeve van uw bestaande screen, maar ook screendoeken met tourniquets en screendoeken met zeilogen kunnen worden besteld. Zonneschermdoeken maken eveneens onderdeel uit van ons assortiment, bekijk hiervoor www.zonneschermdoek.nl of lees meer over screendoek en zonneschermdoek vervangen.

 


Actueel nieuws | Nieuwsarchief