Onderhoudstips voor een Tibelly screendoek

Onderhoud screendoek

15/06/2017 - Een lange levensduur van het screendoek kan worden gegarandeerd, doordat het doek wordt geweven van glasvezeldraden welke zeer sterk zijn en zijn gecoat met pvc. Uiteraard wilt u uw nieuwe Tibelly screendoek ook zo lang mogelijk mooi houden. Daarom geven wij u graag een aantal onderhoudstips.

Bevindt er zich een laagje stof op uw screendoek? Dan kunt u dit eenvoudig verwijderen met behulp van een stofzuiger. In de meeste gevallen is echter zacht kloppen of blazen op het doek van uw screen al voldoende.  Met een zachte borstel, lauw water en een beetje afwasmiddel of groene zeep kunt u het screendoek schoonmaken. Gebruik in geen geval agressieve schoonmaakmiddelen voor het reinigen van het doek van uw screen. Daarnaast raden wij u ten zeerste af om uw screendoek te reinigen met een hogedrukspuit.

Probeer hardnekkige vlekken te allen tijde zo snel mogelijk schoon te maken en hier niet te lang mee te wachten. Heeft u uw screendoek gereinigd? Laat het doek dan even een tijdje uithangen en opdrogen. Is uw screendoek tijdens een regenbui natgeregend? Dit is geen probleem, mits u het doek niet langer dan 3 dagen opgerold in de cassette laat zitten. Door het screendoek aan de lucht te laten drogen voorkomt u weervlekken en schimmel.

 


Actueel nieuws | Nieuwsarchief