De afwerking van een Tibelly screendoek

Afwerking screendoek

Screendoek met zoom

22/05/2017 - Graag vertellen wij u meer over hoe een screendoek dat u via onze website bestelt, wordt afgewerkt.

Ieder screendoek wordt geheel op maat geproduceerd. Wij houden hierbij de doekkleur en afmetingen aan die u in centimeters invult op onze website. Het Tibelly screendoek dat u ontvangt, vormt een combinatie van glasvezeldraden en polyestergarens. Een screendoek weegt gemiddeld genomen 525 gram per vierkante meter. Lees meer over de eigenschappen van een Tibelly screendoek.

Aan de boven- en onderzijde van het screendoek wordt altijd een zoom gemaakt. Deze zoom is doorgaans 3,5 centimeter hoog over de gehele breedte van het doek. De zomen kunnen worden gebruikt om de doekpezen in te schuiven. U kunt gemakkelijk de pezen hergebruiken die zich in uw bestaande screendoek bevinden. Op onderstaande afbeelding is te zien hoe zo’n zoom eruit komt te zien. Aan de zijkant van het screendoek wordt een sealband aangebracht. Een sealband heeft als doel rafelvorming tegen te gaan. Wilt u een screendoek zonder zomen bestellen, oftewel een zoomloos screendoek, dan is dit ook geen enkel probleem. Dit dient u wel aan ons door te geven door een opmerking te plaatsen bij uw bestelling (dit kan in de laatste stap van het bestelproces) of door dit per e-mail of telefoon te laten weten. 

Screendoek met zomen

Wij bieden u de mogelijkheid om een screendoek met tourniquets te vervaardigen. Wanneer u dit wenst, wordt uw screendoek altijd aan alle zijden voorzien van een zoom van 3,5 centimeter. Tourniquets worden doorgaans om de 30 centimeter geplaatst en worden geleverd inclusief draaier. Op onderstaande afbeelding ziet u een voorbeeld van een screendoek met tourniquet. Lees meer over tourniquets. Wilt u een screendoek met enkel zeilogen? Ook dit behoort tot de mogelijkheden. 

Screendoek met tourniquets

De glasvezeldraden waarvan gebruikgemaakt wordt voor een Tibelly screendoek zijn buitengewoon sterk. Daarnaast is er op de draden een pvc coating aangebracht, waardoor een bijzonder lange levensduur gegarandeerd kan worden. Bij vragen kunt u 7 dagen per week contact met ons opnemen, bekijk nu onze contactgegevens.

 


Actueel nieuws | Nieuwsarchief