Nieuws van Screendoek.com

Screendoek van goede kwaliteit

Kwaliteit screendoek

04/04/2019 - Bent u op zoek naar screendoek van goede kwaliteit? Kies dan voor glasvezeldoek van Tibelly, dat een samenstelling is van glasvezel- en polyestergarens.

Screendoek vervangen: bekijk het eindresultaat van onze klanten

Screen doeken vernieuwen

15/03/2019 - Graag delen wij met u een aantal foto’s van onze klanten die voor screendoekvervanging hebben gekozen. Bekijk voor welke kleuren screendoek andere klanten hebben gekozen!

Wat kost screendoek?

Doek van screen vervangen

18/02/2019 - Voor screendoek betaalt u €39,95 per vierkante meter. Voor deze prijs ontvangt u glasvezeldoek van het merk Tibelly dat aan hoge kwaliteitseisen voldoet. Zo wordt er gebruikgemaakt van sterke garens die zijn voorzien van een PVC-coating, dit draagt bij aan een lange levensduur. Wilt u meer weten over de eigenschappen van ons screendoek? Lees dan onze veelgestelde vragen. Op onze screendoeken ontvangt u standaard vijf jaar fabrieksgarantie.

Kies de juiste kleur voor uw screendoek

Screendoek kleuren

28/01/2019 - Het kiezen van de juiste kleur voor uw screendoek proberen wij zo makkelijk mogelijk voor u te maken. Wanneer u ons assortiment screendoeken bekijkt, ziet u dat u iedere gewenste kleur kunt aanklikken en deze vervolgens op het screen wordt afgebeeld. U heeft eveneens de mogelijkheid om een foto van de doekkleur bij daglicht te bekijken.

Openheid screendoek

Lichtdoorlatendheid screendoek

05/12/2018 - Wanneer u screendoek koopt, is de lichtdoorlatendheid en de hoeveelheid zon die wordt tegengehouden hoogstwaarschijnlijk voor u van belang. Een screendoek op rol uit ons Tibelly Sergé assortiment weegt 525 gram per vierkante meter, is 0,83mm dik en heeft een open structuur van 3%. Deze 3% openheid filtert een ruime hoeveelheid zonlicht, terwijl het zicht naar buiten toe blijft gehandhaafd.

Screendoeken met tourniquets, hoe worden ze gemaakt?

Screendoek met zeilringen

30/11/2018 - Het klimaat wordt steeds extremer, gezien de warmterecords die in 2018 werden verbroken. Hoe gaat u volgend jaar de hitte te lijf als u nergens gepaste zonwering kunt plaatsen aan uw gevel, terrasoverkapping of veranda? Een screendoek is in veel gevallen dé voordelige oplossing bij warmte, die u op ieder gewenst moment in een handomdraai kunt ophangen.

Los screendoek

Los screendoek

15/11/2018 - Los screendoek confectioneren wij het hele jaar door binnen 3 tot 4 weken voor u op maat. Via Screendoek.com bestelt u enkel los screendoek, afgewerkt naar uw wens.

Tibelly ecole 1% screendoek

Tibelly ecole 1% screendoek

28/09/2018 - Wilt u het doek van uw screen vervangen? Dan kunt u op Screendoek.com een keuze maken uit allerlei kleuren screendoek uit de Sergé collectie van het merk Tibelly.

Screendoek en zonneschermdoek vervangen

Screendoek kleur aanpassen

24/08/2018 - Heeft u de kozijnen van uw huis net geschilderd? Dan wilt u wellicht de kleur van uw zonwering hierop aanpassen. Indien er al zonwering aanwezig is (bijvoorbeeld een screen of een zonnescherm), dan is het niet nodig deze in zijn geheel te vervangen. U wilt waarschijnlijk alleen de kleur van het doek vervangen, niet de kleur van de cassette zelf. De kleur van de cassette is doorgaans neutraal (bijvoorbeeld wit of aluminium). De kleur van het screendoek of zonneschermdoek is wellicht gedateerd, daar dit er misschien al 10 of 15 jaar hangt. Een aantal jaar terug behoorden oranje, rood en geel tot de meest gekozen kleuren voor met name zonneschermdoeken. Deze kleuren hebben plaatsgemaakt voor moderne kleuren als grijs en taupe.

Screendoek voorzien van een easy click klikpees

Screendoek klikpees

24/06/2018 - Screendoek uit onze Sergé-collectie wordt standaard geweven van sterke glasvezeldraden en polyestergarens. Deze garens zijn voorzien van een speciale PVC-coating, ideaal geschikt voor buitengebruik én met een lange levensduur. De open samenstelling van het doek zorgt enerzijds voor dat u door het doek heen kunt kijken van binnenuit, maar anderzijds werkt het screendoek ook inkijkwerend. Van buiten kan men niet naar binnen kijken, als het screendoek naar beneden is.

Screendoek met zeilringen

Screendoek met zeilring

02/04/2018 - Screendoeken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten, maar hoeven niet per se te worden gebruikt voor een bestaand screen. Zo kunt u screendoeken gebruiken voor andere doeleinden als het tijdelijk weren van de zon bij een veranda of raam. Screendoek met zeilringen biedt hier een perfecte oplossing voor.

Screendoek zelf vervangen - 4 handige tips

Screendoek monteren

19/02/2018 - Screendoeken kunt u zelf eenvoudig vervangen! Wij geven u in dit artikel vier handige tips die u hierbij helpen.

Verduisteringsdoeken

Verduisteringsdoek

29/01/2018 - Verduisteringsdoeken passen in het rijtje producten die een ruimte compleet donker kunnen maken. Rolluiken hebben bijvoorbeeld ook als doel het verduisteren van een hele ruimte, alleen zijn die vaak een stuk duurder in de aanschaf. Een groot voordeel van een screen ten opzichte van een rolluik is dat deze meestal een fraaier aanzicht geeft van de gevel, aangezien de cassette in de meeste gevallen kleiner is dan bij een rolluik.

Screendoek met tourniquets

Screendoek met tourniquet

22/12/2017 - ‘Tourniquets, wat zijn dat eigenlijk?’ horen wij u denken. Een tourniquet is niet meer dan een Frans woord voor een veelgebruikte bevestigingsmethode om een screendoek op maat te monteren op een kozijn, uitbouw of overkapping. Indien hier momenteel geen screen hangt, u de aanschafprijs te hoog vindt of er is geen mogelijkheid om een screen te monteren, dan kunt u deze ruimte alsnog beschermen tegen de warmte van de zon door middel van een op maat gemaakt screendoek met tourniquets.

Waarom bestellen bij Screendoek.com?

Logo Screendoek.com

30/11/2017 - Graag vertellen wij u in dit artikel meer over het bestellen van screendoek op maat bij Screendoek.com

Maak gebruik van onze gratis kleurstalenservice!

Gratis screendoek kleurstalen

21/08/2017 - Ervaar het gemak van onze kleurstalenservice en vraag vandaag nog gratis en geheel vrijblijvend kleurstalen aan voor het doek van uw screen. Binnen 1 tot 2 werkdagen worden ze gratis bij u thuisbezorgd! Uw aanvraag kunt u sturen naar info@screendoek.com.

Screendoek trendkleur: grijs

Grijs Tibelly screendoek

27/07/2017 - Een van de populairste screendoekkleuren op dit moment betreft de kleur grijs. Niet voor niets bevinden zich daarom ruim 15 grijze screendoekkleuren in onze Tibelly collectie. Grijs is niet alleen een tijdloze kleur, een screendoek in deze kleur sluit vaak ook mooi aan op de omkasting- en kozijnkleur.

Onderhoudstips voor een Tibelly screendoek

Onderhoud screendoek

15/06/2017 - Een lange levensduur van het screendoek kan worden gegarandeerd, doordat het doek wordt geweven van glasvezeldraden welke zeer sterk zijn en zijn gecoat met pvc. Uiteraard wilt u uw nieuwe Tibelly screendoek ook zo lang mogelijk mooi houden. Daarom geven wij u graag een aantal onderhoudstips.

De afwerking van een Tibelly screendoek

Afwerking screendoek

22/05/2017 - Graag vertellen wij u meer over hoe een screendoek dat u via onze website bestelt, wordt afgewerkt.

10 x screendoekweetjes

Screendoek kleuren

08/04/2017 - Wij hebben tien screendoekweetjes voor u op een rij gezet.

13 nieuwe Tibelly screendoekkleuren in ons assortiment

Tibelly screendoek

14/03/2017 - Het bestaande assortiment Tibelly screendoeken is uitgebreid met een aantal nieuwe kleuren. De nieuwe, met zorg gekozen kleuren geven een frisse uitstraling aan de bestaande collectie en vervangen een aantal bestaande tinten.

Screendoek per meter

Screendoek op rol

14/02/2017 - Het is bij ons mogelijk om screendoek per meter te bestellen. Wanneer u screendoek per meter bestelt, is dit stof die onafgewerkt is, dus zonder een zoom aan de boven- en onderzijde. Het benodigde aantal meters wordt direct van de rol afgesneden. U kunt de stof vervolgens gebruiken voor het door u gewenste doeleinde.

Dit zijn de voordelen van een screendoek

Voordeel screendoek vervangen

16/01/2017 - Een screendoek heeft als voornaamste doel het weren van de zon. Daarnaast biedt een screen ook vele andere voordelen!